Leveransvillkor

Leverans och returvillkor Martinsdeli webbshop

Efter er order kommit in så kontrolleras den av oss. Vi skickar alltid en orderbekräftelse till er med e-post. Det är viktigt att Ni anger rätt mobiltelefon, emailadress & portkod eller annan information som behövs för att leveransen ska komma fram.

Produkterna kan hämtas upp i fysiska butiken Martins kök och del i Vetlanda, Lasarettsgatan 6E eller DHL utlämningsställe (Service Point)

DHL Utlämningsställe hämta själv (Service Point).

Vid beställningar över 500 kr är det kostnadsfritt till service point (DHL) (under 500 kr. kostar leveransen 49 kr)

Leveranstid 2-7 dagar. (från avsändare till mottagande utlämningsställe).

Ditt paket levereras till utlämningsstället som ligger närmast din bostadsadress. Du får en avi via e-post eller sms när paketet finns för avhämtning. Paketet finns på utlämningsstället i 14 dagar. Hämtar du inte dina varor går paketet i retur. Vi använder oss av transportören DHL.
Om du önskar paketet till dörren sker detta likaså med DHL men då är det andra priser som gäller, kontakta Martins kök och deli angående detta.

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter såsom moms, frakt och betalning. Betalningsvillkor finns angivna i kundvagnen beroende av valt betalningssätt.

Leveranser:

Leverans sker till de flesta postorter med DHL leveransen tar mellan 2-7 dgr från beställningen kommit in till oss. Vi expidierar din order så snabbt vi kan (vardagar), senast dagen efter beställning. Om varan är slut i lager tar vi kontakt med dig för en lösning. Vi skickar dig en bekräftelse via mail på att vi mottagit din order. Så snart leverans är ordnad får du mail och sms med kolli id så att du kan följa ditt paket. Vi sänder dina varor med DHL.Vi ansvarar inte för skador , stöld eller annat som kan uppkomma efter att varan levererats. Kylmedian går att återanvända och du får behålla den. Önskas leverans med DHL till dörren kontakta oss för prisuppgift innan beställningen.

Ångerrätt:

Ta först och främst kontakt med Martins kök och deli – webbutik på telefon eller email så försöker vi lösa reklamationen eller returen på så sätt. Anmärkning på vara måste göras snarast leverans är mottagen. Ångerrätt gäller ej på färskvaror då de på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas. För övriga varor som ej är kyl-, eller färskvaror, är du skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den eller bryta förpackningen. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten. Vid köp av varor som inte är färskvaror gäller 14 dagars ångerrätt i obruten förpackning.

Returer:

Returer sker på din egen bekostnad med undantag för om varan är defekt eller felpackad av oss. Returer ska skickas som paket och du måste tillse att varan inte skadas i frakten. Det får inte skickas mot postförskott.

Återbetalningsskyldighet:

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt (gäller ej kyl-, och färskvaror), betala tillbaka vad du har betalat för varan inom 30 dagar från den dag då vi tog emot din returförsändelse. Du får själv betala returkostnaderna när du utnyttjat ångerrätten. Vi betalar alltid frakten för att sända så kallade ersättningsvaror.

Privat Policy
När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post. Vi lämnar inte ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt samtycke.

Säljföretaget på denna webbutik är:
MARTINS KÖK OCH DELI I VETLANDA AB ORG.NR:556959366701
Lasarettsgatan 6B, 574 32 Vetlanda. Telefon:072-7479725